Cine suntem noi

Compania SUN POWER CENTER S.R.L a fost infiintata in anul 2012 cu intentia de a importa in romania surse de iluminare sustenabile care nu afecteaza mediul inconjurator.Comercializarea lampilor solare si proiectoarele solare ne ofera oportunitatea sa educam publicul larg de posibilitatile energiei solare ca sursa primara de a ne alimenta electronicele din viata cotidiana.

Misiunea noastra

Sa promovam respectarea naturii si protejarea acesteia, educare si informare a publicului larg de solutiile alternative de energie iar mai ales, aducerea luminii oe baza de baterii in curtile gospodariilor, spatiilor comerciale din Romania si nu numai.

Produse testate

Toate produsele comercializate prin intermediul paginii web www.lampi-solare.ro sunt testate și verificate calitativ pentru asigurarea unei bune funcționări și mai ales să bucure consumatorul.

Ce ne rezerva viitorul

Viitorul este incert insa ce putem sa facem noi, SUN POWER CENTER S.R.L. este sa imbunatatim constant calitatea serviciilor si produselor oferite. Oferim produse mai calitative, la un pret mai bun vom reusi sa influentam pozitiv aceasta nisa de produse de iluminat solar. Permitand accesul la mult mai multe persoane, indiferent de venit, la tehnologii ce au capacitatea de a salva lumea din intuneric.

Ce spun o parte din clientii nostri

Recenzii pozitive Facebook

4.9/5

Recenzii pozitive Google

5/5
Clienti multumiti
Modele vandute
+
Ore functionare cumulate
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatii

Acest website utilizeaza cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare. Mai multe detalii aici.