Politicile de garantie au rolul sa protejeze consumatorul in vederea produselor ce au defecte fizice sau functionale ce nu sunt responsabilitatea directa a importatorului. Dar asta nu inseamna ca importatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele defecte ale lampilor si proiectoarelor solare.

Majoritatea produselor sunt inspectate fizic si testate inainte de livrare, insa defectarea ocazionala a produselor este un fenomen ce nu poate fi controlat de importator.

Conditiile de garantie Sun Power Center SRL sunt in conformitate cu O.G. 21/1992Legea 449/2003 si O.G. 174/2008 ce le puteti studia descarcand PDF-urile.

Pentru onorarea garantiei consumatorul trebuie sa:

✔︎ Ambaleze produsul cu toate accesoriile aferente si elementele de identificare (numarul modelului, seriei sau codurile de bare sa nu fie sterse) in cutia originala

✔︎ Copie dupa factura fiscala

✔︎ Livreze produsul catre Sun Power Center SRL prin intermediul unei companii de curierat sau sa-l predea personal (valabil doar pentru Iasi)

Garantia produselor nu este onorata atunci cand:

✔︎ Produsul a suferit modificari fizice (excensii de cabluri, inlocuiri de leduri etc.)

✔︎ Daune fizice ce nu sunt responsabilitatea importatorului

✔︎ Inlocuirea neutorizata de acumulatori sau de panouri solare

✔︎ Supunerea produsului la factori externi pentru care nu este certificat (ex: lampa este facuta sa reziste doar la picaturi de ploaie si consumatorul o stropeste cu un jet de apa puternic)

✔︎ Produsul este supus la substante chimice

✔︎ Produsul este expus la variatii termice foarte mari ce depasesc limita specificata in manualul tehnic

In cazul in care produsul nu este eligibil pentru garantie datorita nerespectarii conditiilor de garantie, costul de livrare/retur este suportat integral de catre consumator impreuna cu alte costuri aferente diagnozei produsului.

Stornarea produselor

Lampile si proiectoarele solare care din diferite motive nu pot fi inlocuite cu produse cu specificatii similare sau pur si simplu nu mai exista in stoc sau in oferta Sun Power Center SRL. Contravaloarea produsului este restituita integral catre consumator prin intermediul viramentului bancar. Contravaloarea nu include pretul de livrare al produselor!

Lampile si proiectoarele solare defecte nu pot fi aruncate la ghena de gunoi

      

Datorita faptului ca produsele cu alimentara solara functioneaza pe baza de acumulatori, acestea nu pot fi debarasate la plastice sau gunoi menajer. Consumatorul are obligatia sa se prezinte cu produsul defect la un centru de reciclare unde substantele chimice din interiorul acumulatorului pot fi administrate in siguranta de catre personal specializat sau poate returna produsul noua pentru reciclare.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatii

Acest website utilizeaza cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare. Mai multe detalii aici.