Produsele de pe lampi-solare.ro se livreaza prin intermediul companiilor de curierat existente in Romania. In momentul de fata livrarea comenzilor se efectueaza cu ajutorul FanCourier insa acest aspect se poate schimba oricand pe viitor.

Lampile solare, proiectoarele si dispozitivele cu functioneaza cu energie solara comercializate prin intermediul site-ului lampi-solare.ro sunt ambalate coresponzator in asa fel incat sa ajunga in siguranta la dumneavoastra.

Cost de livrare

Costul de livrare a produselor variaza in functie de localitatea unde doriti a fi efectuata livrarea. Daca localitatea dvs. se afla in raza companiei de curierat costul de livrare este fix si mai exact de 22 lei.

Daca localitatea nu se afla in raza curierului, se vor percepe taxe suplimentare care sunt suportate tot de dumneavoastra.

In cazul in care algoritmii nostrii nu vor detecta exact localitatea dumneavoastra si nu ii vor atribui corect costul de livrare nu este responsabilitatea directa a noastra de a suporta costurile de transport.

Livrare gratuita

Livrarea gratuita este valabila doar pentru comenzile ce depasesc suma de 400 lei si se efectueaza tot prin curier rapid, indiferent de km. suplimentari.

Livrare in afara teritoriului Romaniei

In momentul de fata nu efectuam comenzi in afara teritoriului Romaniei.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatii

Acest website utilizeaza cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare. Mai multe detalii aici.