Produsele comercializate de SUNPOWER CENTER S.R.L. prin intermediul website-ului lampi-solare.ro pot fi returnate in 14 zile de la data achizitionarii acestora indiferent de motivul de retur exercitat de consumator, conform O.U.G. 34/2014.

Produsele ce se califica pentru retur

✅ Produsele ce nu au suferit modificari fizice (zgarieturi, crapaturi, lovituri, ciobituri etc.)

✅ Produsele ce sunt complete din punct de vedere al kit-ului de accesorii inclus

✅ Produsele ce nu au suferit modificari fizice ale ambalajului (indoituri, rupturi, deteriorari, etc.)

✅ Produsele ce nu au suferit modificari ale modului de functionare (extensii de cablu, inlocuiri de butoane, leduri sau alte elemente ale carcasei etc.)

✅ Produsele ce functioneaza in parametrii normali datorita unei daune cauzate de consumatori (exceptie fac produsele ce au fost livrate defecte sau produsele ce s-au defectat in urma utilizarii conventionale a acestora)

Produsele ce nu se califica pentru retur

❌ Produsele ce au suferit modificari fizice

❌ Produsele cu elemente lipsa din pachet

❌ Produsele care au ambalajul deteriorat sau inexistent

❌ Produsele ce au suferit modificari ale modului de functionare sau care au fost desfacute

❌ Produsele care au elemente cruciale functionarii inlocuite (ex.: acumulatori)

❌ Produsele ce nu mai functioneaza in parametrii normali sau deloc datorita nerespectarii instructiunilor de utilizare sau datorita unei daune fizice

Marea majoritate a produselor ce le gasiti pe domeniul lampi-solare.ro sunt testate in prealabil inainte de livrare ori aleatoriu la nivel de lot, asta pentru a minimiza sansa ca acestea sa fie livrare cu defecte de functionare. Insa niciodata lucrurile nu pot fi garantat, astfel unele modele posibil sa exercite defectiuni din fabrica.

In cazul acesta tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic la 0754-833-991 sau prin email la adresa contact@lampi-solare.ro.

Detaliati problema iar noi o sa va oferim anumite solutii universale de rezolvare a problemei (resetarea produsului, incarcarea produsului pentru minim 12 ore la lumina soarelui in timp ce este oprit etc.). In cazul in care acesta tot nu functioneaza il putet returna fara probleme.

Pregatire pentru retur

Produsul este plasat in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile suplimentare ce au fost in pachet. Se apeleaza la firma de curierat cu care s-a efectuat livrarea, apoi produsul se preda curierului.

Cost retur

In cazul in care produsul este returnat din pricina nefunctionarii corespunzatoare, returul produsului este suportat de noi, impreuna cu livrarea unui produs nou inlocuitor.

In cazul in care produsul este returnat din alte motive ce nu tin de buna functionare a produsului, costul este suportat de dvs.

Trimitere retur

Completeaza formularul de retur de mai jos in asa fel incat sa inregistram returul. Dupa ce confirmam, poti ambala produsul si chema curierul.

Confirmare retur

Dupa ce produsul a sosit la sediul nostru si a fost inspectat ca respecta conditiile de retur, o sa va contactam pentru confirmarea returului si ca sa va putem returna suma de bani sau sa va livram un produs inlocuitor testat.

Completeaza formularul

Completeaza formularul de retur al produsului impreuna cu o descriere scurta a motivului de retur. La mesajul de retur este important sa mentionati daca doriti restituirea banilor sau inlocuirea produsului

Asteapta confirmarea

Dupa ce am primit sesizarea in cel mai scurt timp o sa o procesam. Confirmarea o facem telefonic sau prin email

Pune produsul la curier

Poti chema curierul de pe site sau preda produsul la sediul curierului. Dupa ce am receptionat produsul si totul este in regula o sa-ti inlocuim produsul sau o sa-ti returnam banii.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la comparatii

Acest website utilizeaza cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare. Mai multe detalii aici.